zaterdag 21 september 2013

Vertrekkensklaar

4 uur 's morgens en ik zit hier klaarwakker in de zetel  :-(
De wekker loopt normaal af om half 6 want ons plan is om rond 6.30u te vertrekken naar Zaventem. Onze vlucht vertrekt om 11u maar we willen op tijd aan de incheckbalie staan. Daarna hebben we een tussenlanding in Chicago zodat we hopelijk rond 5 u plaatselijke tijd in Las Vegas zullen landen. Hopelijk staan er geen rijen dik aan te schuiven bij de autoverhuur zodat we daar niet te veel tijd gaan verspillen want we willen nog naar een supermarkt om alvast een voorraad drinken en andere spullen inslaan voor de volgende dag in Death Valley. 
Daarna gaan we naar ons hotel waar we nog hebben afgesproken met een collega van Peter en zijn vrouw om iets samen te gaan eten en die toevallig deze dagen ook in Las Vegas zijn. 
Hopelijk zijn we dan nog een beetje aangenaam gezelschap aangezien er een tijdsverschil is van 9 uur en het voor ons zal voelen als een nachtje doorgedaan te hebben.
Als we de volgende update schrijven zullen we (hopelijk) aan de andere kant van de wereldbol zitten maar veel zal afhangen van het bereik van internet dat niet altijd even goed is in een hotel.
Groetjes 
Peter en Nancy

5 opmerkingen:

  1. Goede vlucht en een fijne vakantie gewenst. Groetjes Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooooh spannend!!! Ik volg graag mee, hoop echt dat jullie dus dikwijls goeie internet verbindingen hebben!

    Katrien (goeie reis!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel plezier en een hele goede reis gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hopelijk een voorspoedige reis gehad, veel plezier !

    Chris en Micheline

    BeantwoordenVerwijderen